Scarlett Johansson komoly szerepekre vágyik

Scarlett Johansson komoly szerepekre vágyik

News
Komoly karakterszínésznővé akarja kinőni magát Scarlett Johansson, akit egyelőre sokan beskatulyáznak a külseje miatt. A színésznő példaképe Brad Pitt, aki mindig új kihívásokat keres.

„Muszáj kitörni abból a skatulyából, amelybe a média egy idő után beleerőszakolja az embert. Mindig nehéz feladatokat és minél különbözőbb szerepeket kell elvállalni. Brad Pittnek például sikerült. Miközben folyamatosan irtó dögösnek számít, sosem félt attól, hogy karakterszínész maradjon, ő ettől lehet az, ami, és én is ilyen szeretnék lenni!” – nyilatkozta a sztár.

Scarlett legutóbb Luc Besson francia rendező múzsája lett. Az augusztusban startoló, Lucy című akciófilmben olyan lányt alakít, aki egy gyógyszertől emberfeletti képességekre tesz szert, hogy ezután mentora (Morgan Freeman) oldalán megmentse a világot.

A francia szuperprodukció elkészítése nincs összefüggésben azzal, hogy a 29 éves Scarlett február 28-án megkapja a César-életműdíjat, amelyet egyébként nem osztogatnak túl gyakran ilyen fiatal színészeknek. Scarlett egy ideje Párizsban él vőlegénye, az újságíró Romain Dauriac oldalán. A színésznő nemrég kijelentette, hogy szerinte a párizsiak iszonyú bunkók, de ez nyilván nem zavarta a díjat odaítélő bizottság tagjait.