Charlize nem jár Teddel

Charlize nem jár Teddel

News

Makacsul tartja magát az a pletyka, hogy az Oscar-díjas színésznő, Charlize Theron és a mocskos szájú Ted mackó szinkronhangja és rendezője, Seth MacFarlane randiznak. Ezt a bulvárlapok és a bloggerek arra alapozzák, hogy a két sztár hetekig együtt forgatott, és ha nyilvánosan azon kapták őket, hogy együtt ebédelnek, rögtön fedezékbe vonultak.

E két tény azonban kevés a boldogsághoz, mert a színésznő és a színész-rendező tényleg csak barátok. Charlize-nak mostanában nincs ideje párkapcsolatba bonyolódni, mert ha nem forgat, minden idejét leköti a kisfia, és Seth sem szokott a munkatársaival közeli kapcsolatba kerülni, mert abból csak baj lenne.

Jelenleg egy vadnyugati vígjátékon dolgoznak, amely A Million Ways to Die in the West címre hallgat. MacFarlane azt ígéri, hogy jól ismert brutális humora a vadnyugati kulisszák között ugyanúgy működik, mint modern környezetben. Alighanem hihetünk a Family Guy és a Ted alkotójának, aki nem csak rendez, hanem szerepel is a filmben, akárcsak Amanda Seyfried, Liam Neeson és Giovanni Ribisi. A vicces western után pedig Seth rögtön nekilát a Ted 2 munkálatainak.