Rihanna szétcsúszott

Rihanna szétcsúszott

News

Rihannára egyre többen mérgesek, és nemcsak az utálói közül, hanem legnagyobb fanjei közül is. Legutóbb egy nyilvánvaló, és elég bénára sikerekedett playbackelés volt a csalódottság kiváltója, most pedig az, hogy az énekesnő teljesen szétcsúszva lépett színpadra. Az eset az ausztráliai Adelaide-ban volt néhány nappal ezelőtt. A már szinte megszokott másfél órás késéssel kezdett a művésznő, és amikor végre feltoppant a színpadra, láthatóan nem teljesen volt magánál.

„Teljesen üvegesek voltak a szemei, állandóan a nadrágját igazgatta, hangja pedig nagyjából nem volt. – írta az egyik kritika. – A koncert első felében végig a háttérénekesekre támaszkodott, és közben iszonyúan koncentrált a mozdulataira.”

Nemcsak a kritikusok voltak negatívak a performansszal kapcsolatban, hanem a rajongók is. Mérges tweetek ezrei árasztották el a twittert. És nemcsak a nagy késés miatt szidalazták Ririt, hanem az állapota miatt is. Sokan egyenesen undortónak és visszataszítónak nevezték, és jópáran kidobott pénznek tekintették a belépők árát. Az elmúlt időben tehát nemigen születtek pozitív hangú vélemények Rihanna show-i után. Valószínűleg jókora pihenőre lenne szüksége az éneesnőne, mielőtt még minden rajongóját kiábrándítja...