Ben Affleck gonosz, de laza

Ben Affleck gonosz, de laza

News

A Vakszerencse egyik főszerepében végre mindenki megnézheti, milyen Ben Affleck, amikor gonosz. De újságírók gyakran azt is megkérdezik a kétszeres Oscar-díjas sztártól, milyen érzés volt számára a másik nagy váltás: hogy a producer-rendező-főszereplői feladatokat, melyeket Az Argo-akcióban látott el, egyszerű színészetre cserélte.

„Óriási megkönnyebbülés volt csak színészkednem” – nyilatkozta Ben, aki egy internetes szerencsejáték-birodalom gátlástalan tulajdonosát alakítja a filmben. „Eleve arra kértem az ügynökömet, hogy Az Argo-akció után valami laza szerepet találjon nekem, lehetőleg olyat, amiben gonoszkodhatok. Élvezni akartam a munkát. És nincs jobb érzés annál, hogy amikor a forgatáson kitör valami botrány, valami éppen nagyon nem sikerül, vagy összeomlik egy terv, és a rendező meg a producerek kétségbeesve telefonálgatnak meg veszekszenek, én csak annyit mondok: oké, az öltözőmben leszek. Ha megoldottátok a problémát, szóljatok!”

Szeptember 26-tól a magyar mozikban is kiderül, hogy a gonosz, de laza Ben milyen meggyőzően nehezíti meg Justin Timberlake életét.