Superman kioktatta a rajongókat

Superman kioktatta a rajongókat

News

Bő 600 millió dolláros teljesítményével Az acélember lett minden idők legsikeresebb Superman-mozija, ám az acélos bevétel ellenére számos képregényfilm-rajongó keményen ostorozza a produkciót. Ugyanis ebben a feldolgozásban az Amy Adams által megformált Lois Lane azonnal rájön, hogy Clark Kent és Superman egy és ugyanaz a személy, és ez sokak szerint szentségtörés, mivel a legtöbb képregényben és a régebbi mozifilmekben Clark nagyon sokáig meg tudta őrizni titkát.

Az aktuális Superman, Henry Cavill az ellenkező véleményen van: úgy véli, Az acélember kijavította a korábbi adaptációk hibáját, mivel valósághűen kezelte Superman dilemmáját.

„Loisnak feltétlenül tisztában kell lennie Clark valódi személyazonosságával. Ha realisztikusan próbáljuk megközelíteni, nem létezik, hogy Lois közvetlen kapcsolatba lép Supermannel, aztán nem ismeri fel Clarkot, amikor mellette ül az irodában. Különben is eléggé degradáló lenne Loisra nézve, ha beleszeretne Supermanbe, közben észre sem venne egy olyan fickót, aki pont úgy néz ki és úgy viselkedik, mint Superman” – oktatta ki az elégedetlen rajongókat a színész.