Türelem mutánst terem

Türelem mutánst terem

News

Egyre több franchise-nál bevett szokás stáblista utáni bónusz jelenettel megjutalmazni a kitartó rajongókat. Ez alól az X-Men-széria sem kivétel: Hugh Jackman egy interjúban felhívta a Farkas nézőinek figyelmét, hogy megéri türelmesnek lenni.

A Moviefone mozis portál feltette a kérdést a színésznek, hogy mennyire találta nehéznek a Farkas után azonnal leforgatni az X-Men: Az eljövendő múlt napjait, amely a morcos mutáns életének egy egészen más szakaszát dolgozza fel.

„Nem volt ilyen problémám, mert eléggé hasonló a két film hangulata. Az X-Men-moziknál mindig a fizikai felkészülés a legnehezebb, de ebben az esetben már a Farkas forgatása közben tudtam, hogy rögtön utána elkészül Az eljövendő múlt napjai, így egyszerűen folytattam az edzéstervet, és sikerült formában maradnom” – vallotta be Hugh, majd, így folytatta: „Egyébként érdekes volt előbb a Farkas karakterében lévő mélységekre koncentrálni, aztán ismét egy csapat tagjaként bemutatni őt. És tudjátok, van egy kis meglepetés jelenet a Farkas végén, a stáblista után, ebből kiderül, hogyan kapcsolódik egymáshoz a Farkas és Az eljövendő múlt napjai!”

Már a hazai mozikban is lecsekkolhatjátok Farkas legújabb kalandját – és ha nem siettek nagyon utána, akkor a bónusz jelenetet is.