Katy Perry komplex Törpillát ígér

Katy Perry komplex Törpillát ígér

News

A világpremierrel egyidőben, augusztus 1-én a hazai mozik is bemutatják a Hupikék törpikék 2-t. Az eredeti, angol nyelvű változatban Katy Perry kölcsönzi Törpilla hangját, csakúgy, mint a 2011-es első részben. Az énekesnő szerint most egy nagyon összetett Törpillára számíthatunk.

„Törpilla ezúttal nagyon sebezhető. Nem csak egy aranyos szereplő, hanem érzelmes és komplex karakter, akinek nagy fájdalmat kell leküzdenie. Sokkal több mélység van a karakterében, és ezt muszáj volt a hangommal is érzékeltetni” – nyilatkozta Katy, majd tovább boncolta a karakter mélységeit.

„Mindenki számára fájdalmas felnőni és az emberi lét kérdéseivel szembesülni. Törpilla most olyan, mint egy tini, aki felteszi a kérdést, hogy ki is ő valójában, és mi dolga van ezen a világon. Úgy gondolom, a közönség együtt fog érezni vele” – jelentette ki a szinkronszínészi babérokra törő popsztár.

Nem Katy az egyetlen énekesnő, aki komplexitást és mélységet kölcsönöz a Hupikék törpikék 2-nek. Britney Spears is közreműködött a családi moziban: nemrég készítette el az Ooh La La című betétdal videoklipjét.