Channing Tatum megbukott

Channing Tatum megbukott

News

Channing Tatum generációja egyik legnépszerűbb színészének számít: az elmúlt két évben hat kasszasiker fűződik a nevéhez. A G.I. Joe, a Magic Mike és a Kopasz osztag sztárja most mégis zavarba ejtő bukást volt kénytelen elszenvedni. Legújabb mozijától, Az elnök végveszélyben című akciófilmtől hatalmas durranást vártak, ehhez képest 150 millió dolláros költségvetés mellett alig 25 millió dollárt produkált Amerikában a nyitóhétvégén, így mindössze a negyedik helyet kaparintotta meg az aktuális nézettségi toplistán.

Rengeteg filmes portál találgatja a váratlan fiaskó okait. A legtöbb elemző szerint nem Channing veszített népszerűségéből, egyszerűen a közönség nem hajlandó három hónapon belül kétszer befizetni ugyanarra a sztorira. Az elnök végveszélyben főszerepében ugyanis Channing rendőrt játszik, aki szembefordul a Fehér Házat váratlanul elfoglaló terroristákkal, azonban nemrég Gerald Butler testőrként került kísértetiesen hasonló helyzetbe a Támadás a Fehér Ház ellen című sikerfilmben.

A Channing-féle változat augusztus 29-én startol a hazai mozikban, ekkor kiderül, hogy a magyar rajongókat be lehet-e csalogatni a színész izmos felsőtestével még egyszer ugyanarra a mesére.