Men in Black 4. Will Smith nélkül?

Men in Black 4. Will Smith nélkül?

News

624 millió dolláros teljesítményével a Men in Black 3. lett a sorozat legnagyobb bevételt produkáló epizódja, így nem meglepő, hogy a Columbia Pictures negyedik alkalommal is csatasorba küldené a sötét zsarukat. Már készül az űrlényvadász ügynökök újabb kalandjának forgatókönyve, de a produkció most váratlan akadályokba ütközött. A széria első számú sztárja, Will Smith a Collider mozis portálnak adott interjújában rendkívül fásultan nyilatkozott J ügynök következő bevetéséről.

„Úgy érzem, ebből három rész elég volt nekem. Sőt, tulajdonképpen bármilyen filmsorozatból bőven elég három rész. Természetesen elolvasom a forgatókönyvet és fontolóra veszem, de szerintem itt az ideje átadni valaki másnak a stafétabotot.” – ábrándította ki a Men in Black-rajongókat a sztár.

Természetesen Will Smith távolmaradása nem feltétlenül jelenti a sorozat végét. A Star Trektől a James Bondon át a Pókemberig számos példa igazolja, hogy egy franchise lecserélt főszereplővel is sikeres maradhat. Ráadásul sokan arra számítanak, hogy Will a későbbiekben meggondolja magát: legújabb filmje, A Föld után nagyon csúnyán megbukott az amerikai mozikban, ezért a színész karrierjének most kimondottan jót tenne egy biztos blockbuster.