Penélope Cruz Bond-girl lesz?

Penélope Cruz Bond-girl lesz?

News

Bennfentesek szerint a James Bond-franchise producerei már nagyon közel járnak hozzá, hogy leszerződtessék Penélope Cruzt az akciósorozat 24. részének női főszerepére. A Yahoo Movies úgy tudja, hogy az Oscar-díjas színésznőt nem először csábítják Bond-lány szerepre, de a korábbi próbálkozásokkal szemben most sokkal sikeresebben zajlanak a tárgyalások az alkotók és a spanyol szépség között.

„A producerek korábban is többször felkérték Penélopét, de egyéb munkái miatt nem tudott szerepet vállalni a Bond-szériában. Már folynak a tárgyalások egy ideje, jelenleg az utolsó simításokat végzik a szerződésen” – nyilatkozta egy bennfentes.

Az idén 39 éves színésznő lenne minden idők legidősebb Bond-lánya, de a beszámolók szerint az alkotók közül senkit nem aggaszt Penélope életkora. Az sem okozhat semmilyen fennakadást, hogy a színésznő éppen most várja második gyermekét férjétől, az előző 007-es eresztésben gonoszkodó Javier Bardemtől. A forgatás leghamarabb jövő nyáron kezdődik, így Penélopenak addig bőven lenne ideje újra formába lendülni.