Pitbull, a béka

Pitbull, a béka

News

Már a magyar mozikban is nagy sikerrel fut A zöld urai című animációs film, amelyben egy rakás másik sztár mellett Pitbull is közreműködött szinkronhangként. A bulizós, csajozós számairól ismert rapper Bufo békának kölcsönözte a hangját, és a Collider mozis portálnak adott interjújában elmagyarázta, miért tett kitérőt a mesék birodalmába.

„Eleinte még nem is tudtam, kik lesznek a partnereim. Óriási megtiszteltetés volt, amikor kiderült, hogy Beyoncéval, Steven Tylerrel és Colin Farrell-lel fogok együtt dolgozni, de igazából azért vállaltam el a szerepet, mert számomra ez a mese a Drágám, a kölykök összementek! és az Avatar keveréke, és a Drágám, a kölykök összementek! volt a kedvenc filmem gyerekkoromban.” – nyilatkozta Pitbull.

„Nem is álmodtam róla, hogy valaha is részt vehetek egy animációs moziban, de mindig is szerettem a meséket. Sokat tanultam ebből a munkából, ugyanakkor hazai pályának is tekintettem, hiszen mindig otthon érzem magam egy stúdióban, ahol a hangomat veszik fel. A legszebb az volt az egészben, amikor végignézhettem a kész filmet. Újra gyereknek éreztem magam, és egy kicsit el is érzékenyültem.” – vallotta be a meghatódott rapper.