Beyoncé énekli A nagy Gatsby betétdalát

Beyoncé énekli A nagy Gatsby betétdalát

News

Már eddig is biztosak lehettünk benne, hogy A nagy Gatsby filmzene-albuma hatalmas durranás lesz, hiszen Jay-Z vállalta a produceri teendőket, és olyan arcok fakadnak dalra rajta, mint Lady Gaga vagy Prince. Most kiderült, hogy a producer úr saját feleségét is csatasorba küldi, ugyanis Beyoncé is kiereszti hangját a lemezen.

Az r&b díva a tragikus sorsú Amy Winehouse egyik legnagyobb slágerét, a Back to Blacket dolgozza fel. Ezen a felvételen közreműködik az OutKast hip-hop duóból ismert rapper, Andre 3000 is, aki már korábban is dolgozott együtt Beyoncéval az énekesnő 4 című, 2011-es albumán.

A nagy Gatsby F. Scott Fitzgerald azonos című, klasszikus regényének legújabb feldolgozása a Moulin Rouge! rendezőjétől, Baz Luhrmanntól. A Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Carey Mulligan főszereplésével forgatott mozi európai bemutatóját Cannes-ban fogják megejteni: az idei filmfesztiválon ez lesz a hivatalos nyitófilm, és egyes értesülések szerint Beyoncé is dalra fakadhat a premieren, május 15-én. Másnaptól már a magyar mozikban is elcsíphetitek a filmet.