Farkas a vonat tetején akciózik

Farkas a vonat tetején akciózik

News

A világpremierrel egyidőben, július 25-én száguld be a hazai multiplexekbe az év egyik legjobban várt képregénymozija, a Farkas. A száguldást most tessék szó szerint érteni, ugyanis a film egyik kulcsjelenetében az X-Men széria legmenőbb mutánsa a világ leggyorsabb vasúti járműve, a japán Golyóvonat tetején küzd meg ellenfelével. A karmolós képregényhőst megformáló Hugh Jackman azt nyilatkozta, hogy rádöbbent saját halandóságára az életveszélyes forgatáson.

„Ragyogó ötlet volt a forgatókönyvírók részéről, de őrültség volt leforgatni! Japánban játszódik a történet, és a Golyóvonat Japán egyik szimbóluma. Szinte lehetetlen a vonat tetejére balesetmentesen felmászni. Miután leforgattuk, ahogy 480 kilométer/órányi szél fúj az arcomba, és visszanéztem az anyagot, rájöttem, hogy már nem halogathatom sokáig a ráncfelvarrást!” – ismerte be a 44 éves sztár.

A Farkas egyébként a népszerű karakter második szólófilmje. Az első a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas volt, amely a mutánsos széria előtt játszódott, az új film pedig azt mutatja be, mihez kezd a szuperhős az X-Men trilógia eseményei után.