Ryan Gosling mint Oscar Pistorius?

Ryan Gosling mint Oscar Pistorius?

News

Ugyan Ryan Gosling bejelentette, hogy egy időre szünetelteti filmes karrierjét, ha a stúdiófőnökökön múlik, a színész nem számíthat hosszú pihenésre. Hollywoodban egyre inkább körvonalazódik egy filmterv, amely Oscar Pistorius diadalokkal és botrányokkal teli életét dolgozná fel.

A dél-afrikai sportoló egy év leforgása alatt a legcsillogóbb szakmai sikerekbe és hírnév legsötétebb árnyoldalába is belekóstolt: először nyert két aranyérmet a 2012-es Paralimpiai Játékokon, majd idén februárban letartóztatták barátnője, Reeva Steenkamp modell meggyilkolásának vádjával. Egy bennfentes szerint Ryan Goslingot szeretnék felkérni Pistorius ellentmondásos szerepére, a balsorsú barátnőt pedig Charlize Theron formálhatja meg.

„A világ egyik legismertebb sportolóját letartóztatják, egy gyönyörű fiatal lány erőszakos halált hal.” összegezte a mozivászonra kívánkozó alapanyagot a névtelen forrás, majd így folytatta: „A botrány kirobbanásától számított néhány napon belül elkezdett keringeni Hollywoodban a filmterv. Ryanben megvan az a csendes, rejtélyes vonzerő, ami működőképessé teheti ezt a projektet. Bár nyilvánosan bejelentette, hogy szünetet tart, a stúdiófőnökök össze fogják törni magukat, hogy visszacsábítsák, amikor a végleges forgatókönyv elkészül.”