Supermannek szűk a nacija

Supermannek szűk a nacija

News

A nyáron esedékes új Superman-film címszereplője, Henry Cavill bevallotta: borzasztó nehéz volt belebújni a szuperhősök szuperhősének ruhájába a forgatáson.

„Egy öltöztető team 15 perces munkája volt minden nap, hogy rám adják a ruhát. Alaposan megszenvedtek vele!” – nyilatkozta Henry a Total Film magazinnak. Ugyan az újragondolt jelmezből kimaradt a jellegzetes, kívül hordott, piros alsógatya, a színész még így is rettenetesen szűknek találta a kosztümöt.

„Én és a ruha igazán közel álltunk egymáshoz, maradjunk ennyiben! De félreértés ne essék, imádtam ezt a jelmezt. Felvettem minden reggel, és máris fantasztikusan éreztem magam benne, hiszen mégiscsak egy Superman-ruháról van szó!” – dicsekedett Henry.

Az acélember sztárja azt is elárulta, hogy a producerek szigorú diétára fogták a film kedvéért, de kedvenc kajájáról mégsem volt hajlandó lemondani.

„A pizza az én kriptonitom. Van valami nagyon király ebben a kajában, ami minden étkezési igényt kielégít!”

A képregényfilm műfajába először belekóstoló színész kíváncsian várja, mit hoz a hírnév, amit egy világszerte ismert szuperhős megformálása jelent.

„Abszolút átérzem a felelősséget abban, hogy a gyerekek azt fogják hinni, én vagyok Superman. Bizarr lesz magamat bábuként viszontlátni a játékboltokban, de izgatottan várom ezt az időszakot!” – nyilatkozta az aktuális Superman.

Az acélembert június 20-tól játsszák a magyar mozik.