Jason Statham nem rajong a képregényfilmekért

Jason Statham nem rajong a képregényfilmekért

News

Van, aki nem köpenyben és kezeslábasban képzeli el a világ megmentését. Az új generáció régimódi akciósztárja, Jason Statham az Ain’t It Cool mozis blognak adott interjújában szomorúan kifejtette, hogy szerinte a szuperhősmozik trendje miatt szorultak vissza a hagyományos akciófilmek.

„A stúdiók szuperhőslázban égnek. Akkora bevételt hoznak a képregényfilmek, hogy mindenki erre nyomul rá. Még a nagymamám is játszhatna szuperhőst, hiszen nem kell ide semmilyen fizikai erőnlét: számítógépes trükkökkel mindent megoldanak. Engem személy szerint sosem inspiráltak a képregényhősök, nekem Jackie Chan és Bruce Lee a példaképeim, akik saját maguk vállalták be a kaszkadőrmutatványokat. Számomra ez az álmaim megvalósítása, nem pedig egy köpenyt magamra húzni. Persze megértem, hogy a képregényfilmeknek megvan a maguk közönsége, és a stúdiók rendesen ki is szolgálják őket.” – morgott A szállító sztárja.

Az akciófilm-rajongók szerencséjére Jason új mozival támad. A tengerentúlon már játsszák, nálunk pedig február 28-tól csíphetitek el a Parker című opuszát, amelyben Jennifer Lopez partnereként menti meg a műfaj becsületét.