Mutánsok osztálytalálkozója

Mutánsok osztálytalálkozója

News

Eddig is tudtuk, hogy a jövő évi X-Men eresztés valóságos mutáns-osztálytalálkozó lesz, hiszen az X-Men: Az elsők szereplőgárdája mellett a korábbi trilógiában nyomuló Patrick Stewart, Ian McKellen és Hugh Jackman is felbukkan a Days of Future Past alcímű epizódban. Most a Daily Mail lapnak tett rejtélyes nyilatkozatában Hugh arra utalt, hogy rajtuk kívül még több régi kedvenc visszatérésére is számíthatunk 2014 talán legjobban várt blockbusterében.

„Nincs elég hely egy oldalon, ha fel akarod sorolni az összes szereplőt. Minden második színész, aki valaha szuperhős-jelmezbe bújt, benne lesz a filmben. A Days of Future Past természetesen akciódús mozi lesz, amelynek fontos eleme az időutazás.” – súgta meg a rajongóknak Farkas megszemélyesítője.

Hugh neveket nem mondott, de bennfentesek szerint Halle Berry, Anna Paquin és Rebecca Romijn visszatérése a legvalószínűbb 2014 júliusában. Ám nem kell jövő nyárig várnunk, ha mutánst akarunk látni a vásznon, hiszen a második Farkas-szólófilm idén július 25-től a magyar mozikban is karmol.