Chris Hemsworth látványosabb Thor 2-t ígér

Chris Hemsworth látványosabb Thor 2-t ígér

News

Miután a Bosszúállók kalapácsforgató tagjaként letarolta a világot, jövő novemberben Thor szólóban is visszatér a filmvászonra egy újabb eresztésben, amely Thor: The Dark World címre hallgat. A Total Film magazin meglátogatta a forgatáson a címszereplő Chris Hemsworth-öt, aki feltuningolt látványról és a Trónok harcára emlékeztető hangulatról nyilatkozott a rajongóknak.

„A második rész még az elsőnél is sokkal látványosabb lesz! Az előző is szuper film volt, szerette is a közönség, de most új rendezőnk van, aki másfajta hangulatot kölcsönöz a filmnek. Igazi Trónok harca-fíling lesz, a rendezőnknek, Alan Taylornak köszönhetően.” – ígérte Chris, majd rátért filmbeli szerelmére, a Bosszúállókból hiányzó Jane-re, akit Natalie Portman formál meg a Thor-szólófilmekben.

„Megválaszolatlan kérdések merültek fel Thor és Jane kapcsolata terén, hiszen, mint tudjuk, nem kerestem fel a lányt a Bosszúállókban. Szóval Thornak lesz mit megmagyaráznia a második részben!” – viccelt a színész, majd a sorozat főgonoszáról nyilatkozva zárta mondandóját. „Ami Lokit illeti, ezúttal a végsőkig feszítjük a konfliktust, amely a Thorban és a Bosszúállókban szövődött közöttük!”