Jennifer Lawrence a „csont és bőr” kultusz ellen

Jennifer Lawrence a „csont és bőr” kultusz ellen

News

Jennifer Lawrence, Az Éhezők viadala sztárja egy interjúban kikelt a Hollywoodban és a divatvilágban uralkodó „csont és bőr” kultusz ellen. A 22 éves színésznő határozottan kijelentette, hogy a legkevésbé sem akar általa betegesnek tartott szépségideálnak megfelelni.

„Hollywoodban túlsúlyosnak számítok – kövér színésznőként könyveltek el. De én sosem fogom éheztetni magam egy szerepért! A legkevésbé sem akarom, hogy kislányok úgy gondolják, hogy tilos ebédelniük, ha Katnissre szeretnének hasonlítani. A testemnek fittséget és erőt kell sugároznia, nem soványságot és alultápláltságot.” – nyilatkozta Jennifer, majd ejtett néhány szót pasijáról, Nicholas Houlttal, akivel az X-Men: Az elsők forgatásán gabalyodtak egymásba.

„Nicholas nem csak a párom, hanem a legjobb barátom is. Vele töltöm a legszívesebben az időmet, jobban megnevettet, mint bárki más. Imádunk nassolni és strandröplabda-közvetítéseket nézni. Közben azon vitatkozunk, melyik játékosnak van a legformásabb feneke – és el sem hinnéd, mennyire különbözik az ízlésünk!” – lelkendezett a szerelmes színésznő.