Han Solo visszatérhet a Star Wars 7-ben

Han Solo visszatérhet a Star Wars 7-ben

News

Amikor George Lucas nemrég eladta a Star Wars-filmek jogait a Disney-nek, szó esett az üzlethez kapcsolódó rekordösszegről (4 milliárd dollár, amelyet Lucas teljes egészében oktatási alapítványoknak ajándékozott), az új trilógia nyitó epizódjának premierjéről (2015), de a szereposztásról még csak találgatások születtek. Most az Entertainment Weekly portál megszellőztette, hogy az eredeti trilógia Han Solója, Harrison Ford nem tartja elképzelhetetlennek, hogy felbukkanjon az új moziban.

„Harrison nyitott arra, hogy szerepet vállaljon a filmben, és nagyon pozitívan áll hozzá – sőt, mindhárman nagyon pozitívan állnak hozzá” – kürtölte világgá az infót a portál bennfentes informátora. A „mindhárman” kitétel nyilván arra utal, hogy Ford mellett a klasszikus trilógia két másik főszereplője, a Luke Skywalkert megformáló Mark Hamill, valamint Leia hercegnő megszemélyesítője, Carrie Fisher sem zárja ki a visszatérést a messzi-messzi galaxisba.

Egyelőre titok, hogy a régi hősöknek mekkora szerep juthat a 7., 8., 9. epizódban, mint ahogy az sem publikus még, hogy a cselekmény szerint mennyi idő telt el a 6. epizód, A Jedi visszatér eseményei óta. Ám az már 100%, hogy George Lucas a továbbiakban kizárólag tanácsadóként kíván részt venni a sci-fi szériában, és befolyásos filmes lapok úgy vélik, hogy a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn a legesélyesebb utód a direktori posztra.