Farkas titkai

Farkas titkai

News

Eddig úgy tudtuk, hogy a 2013-as év egyik legígéretesebb képregényfilmje, a The Wolverine az X-Men trilógia előtt játszódik, és az előző Farkas-szólómoziban, az X-Men kezdetek: Farkasban megkezdett szálat folytatja. Azonban az acélkarmú mutánst ötödször megformáló Hugh Jackman és a film rendezője, James Mangold webchatre invitálta a rajongókat, és titkokat árultak el a készülő szuperprodukcióról.

A rendező világossá tette, hogy a The Wolverine nem előzményfilm lesz: a fő trilógia utolsó darabja, az X-Men: Az ellenállás vége után játszódik.

„Azon a ponton kapcsolódunk be Logan életébe, ahol az X-Men mutánsai már szétszéledtek, Jean Grey meghalt, Logan elvesztett majdnem minden köteléket, amely a világhoz láncolná.”

Hugh Jackman is megerősítette, hogy nem kívánja folytatni az emlékezetkieséses prequel-vonulatot.

„Elég volt már a ’nem emlékszem, mi történt velem, mi a múltam, ki vagyok én’ sztoriból. Ebből már mindent kihoztunk, amit ki lehetett.” – nyilatkozta a színész, majd megsúgta, hogy a Supermant legyengítő kriptonithoz hasonlóan az ellenfél itt is rábukkan Farkas érzékeny pontjára.

„Ebben a moziban, hogyan is fogalmazzunk, mondjuk úgy, hogy Farkas megtalálja a kriptonitját.” – vallotta be Hugh, ám a további részletek csak 2013. július 26-án derülnek ki, amikor Farkas újra a mozikban karmol.