Kristenéknek bealkonyult a hálószobában

Kristenéknek bealkonyult a hálószobában

News

Bizonyos híradások arról számolnak be, hogy Robert Pattinson visszafogadta hűtlenkedő exbarátnőjét és Twilightos kollegináját, Kristen Stewartot, de állítólag máris komoly gondokkal küzd a párocska. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás bizalmas hálószobatitkokat kotyogott ki Kristenékről az OK! Magazine nevű pletykalapnak. A jól informált névtelen ember szerint Kristen szexterapeutához akarja cipelni a pasiját, mert bajok vannak az ágyban.

„Kristen szereti Robot, nem tud nélküle élni, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek problémák kettejük között. Elhidegültek egymástól a hálószobában abban az időszakban, amikor Kristen félrelépett, és a gondok még mindig nem oldódtak meg.” – állítja a rejtélyes informátor, aki arra is kitér, hogy Rob még nem bocsátott meg Kristennek a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel folytatott afférja miatt.

„A helyzet csak rosszabb lett, mert Rob még mindig mérges. Kristennel akar lenni, de még nem lépett túl a hűtlenségén, ezért nehéz egymásra hangolódniuk.”