Kulisszatitkok a Looper – A jövő gyilkosáról

Kulisszatitkok a Looper – A jövő gyilkosáról

News

A magyar mozik a héten mutatják be a Looper – A jövő gyilkosa című időutazós sci-fi akciófilmet, amelyben Joseph Gordon-Levitt alakítja Bruce Willis fiatalkori mását. A legutóbb A sötét lovag: Felemelkedésben látott színész bevallotta: a forgatáson kapott egy speciális sminket, hogy még jobban hasonlítson a Die Hard-filmek sztárjára.

„Minden reggel három óráig sminkeltek, szóval a filmben látható arcom nem a valódi arcom. Megdöbbentő volt minden nap belenézni a tükörbe és egy másik ember arcát látni. Mintha álmodtam volna. Színészként hatalmas élmény számomra ennyire belebújni másvalaki bőrébe.” – nyilatkozta Joseph, majd elárulta, hogy a különleges sminken kívül hagyományosabb módszerekkel is élt a szerep megformálásakor.

„Bruce-on alapult a karakterem, tehát újranéztem egy csomó moziját. Rápakoltam az iPodomra a filmjei hangsávját, hogy hallgathassam a hangját. És persze forgatáson kívül is sokat lógtam vele: együtt kajáltunk, beszélgettünk, megismertük egymást. Végül sikerült egy olyan karaktert teremtenem, amelyben több van Bruce-ból, mint belőlem.”