Új öregfiúkkal bővülhet az Expendables 3. szereplőgárdája

Új öregfiúkkal bővülhet az Expendables 3. szereplőgárdája

News

Amerikában a héten mutatják be a The Expendables – A feláldozhatók 2-t. Míg az akcióra éhes közönség a tesztoszterontól duzzadó öregfiúk második bevetésére zarándolkol a multiplexekbe, az alkotók már gőzerővel dolgoznak a harmadik rész előkészítésén. A sorozat egyik producere, Avi Lerner egy interjúban elárulta, hogy jelenleg kikkel folytatnak tárgyalásokat.

„Felkínáltunk Clint Eastwoodnak egy szerepet, az egyik karaktert direkt neki írtuk. Már tárgyalunk Harrison Forddal, és Wesley Snipes-t is szeretnénk megszerezni, ha kijön a börtönből.” – nyilatkozta a producer a szebb napokat is látott akciósztárról, aki adócsalás miatt 2013. júliusáig rácsok mögött csücsül. „Mondok még egy nevet: Nicolas Cage-et is szívesen látnánk a következő részben.” – fejezte be az impozáns kívánságlistát Lerner.

Addig is meg kell elégednünk a második eresztéssel: a magyar mozikat augusztus 30-án veszi be Sylvester Stallone és bandája. Az első részből visszatérő arcok – többek között Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham és Jet Li – mellett tiszteletét teszi a vásznon az internetes viccek királya, Chuck Norris, valamint a karate- és spárgabajnok, Jean-Claude Van Damme. Az új generációt Az éhezők viadalából ismert Liam Hemsworth képviseli.