Már forgatják a második Farkas-szólófilmet

Már forgatják a második Farkas-szólófilmet

News

A következő két évben el lesznek kényeztetve az X-Men rajongók. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, amint Jennifer Lawrence időbeosztása megengedi, 2013 elején elkezdődnek az X-Men: Az elsők folytatásának munkálatai, hogy 2014-ben mozikba kerülhessen az újabb képregénymozi (klikk ide!). De addig sem maradunk mutánsok nélkül: az alkotók közben a széria másik szálát is folytatják. A napokban elkezdődött a nemes egyszerűséggel The Wolverine-re keresztelt második Farkas-szólófilm forgatása. A stáb az ausztráliai Kurnellben kezdett bele a munkába, ahol egy második világháborús japán fogolytábor mását építették fel.

Hugh Jackman alig két hónapja még A nyomorultak börtönből frissen szabadult, csontsovány főhősét alakította, ezért különösen keményen kondizott és becsületesen tolta magába a kalóriákat, hogy az új részben is olyan kigyúrt Farkas legyen, amilyennek megszokhattuk. A színész kikérte a pankrátor/akciósztár Dwayne „The Rock” Johnson tanácsát, aki napi 6000 kalória bevitelét, „eszméletlen mennyiségű csirkét, steaket és barna rizst” javasolt. Hugh komolyan veszi az evőkúrát: a napokban reggel 9-kor posztolt egy képet a Twitteren egy jókora tányér csirkehúsról, és büszkén megjegyezte, hogy ez már a második étkezés aznap.

A The Wolverine-t 2013. július 26-án mutatják be az amerikai mozik. Addig is Hugh már előre elkönyvelhet egy rekordot: ő az első színész, aki öt egész estés mozifilmben is eljátszotta ugyanazt a képregényhőst. A korábbi csúcstartó a néhai Christopher Reeve volt: ő négyszer bújt bele Superman kezeslábasába.