„Batman letépi Vasember fejét!”

„Batman letépi Vasember fejét!”

News

Tovább hasít a kasszáknál a Bosszúállók: a gigantikus képregényfilm világszintű mozibevétele három hét alatt átlépte az egymilliárd dolláros álomhatárt. Ugyanezt az összeget A sötét lovag több mint fél év alatt kaparta össze 2008-ban. Érthető, hogy a júliusban érkező Batman-folytatás, A sötét lovag: Felemelkedés stábjából egyesek irigységgel tekintenek a konkurenciára. A denevérkaland egyik mellékszereplője, a Foley rendőrtisztet alakító Matthew Modine valóságos hadjáratot indított a Twitteren a Bosszúállók ellen.

„Ezek még hatan együtt sem tudják lenyomni Batmant! A sötét lovag: Felemelkedés a sorozat legjobb része, simán szét fogja rúgni a Bosszúállók seggét a mozipénztáraknál” – jelentette ki magabiztosan a színész, majd nyomdafestéket nem tűrő szavakkal egészítette ki mondandóját. „Batman letépi Vasember fejét, és belesz**ik a nyakába – na jó, mégsem tesz ilyet, mert úriember.”

A további tweetekből az is kiderült, hogy Matthew szerint Scarlett Johansson nem elég jó csaj, ugyanis a konkurens produkció színésznőjét is kritizálta. „Nekünk ott van Anne Hathaway, elképesztően jól néz ki, szétrúg mindenkit és király motorja van. Ezzel szemben Scarlett mit tud felmutatni?”

De ami a legviccesebb a dologban, hogy a színész még csak nem is látta az általa bőszen szidott filmet és nem is tervezi megnézni. „Nem érdekel a Bosszúállók. A Christopher Nolan-féle Batman sötét és emberi. A Bosszúállók csak egy rajzfilmes fantasy, gyerekeknek való, dedós szórakozás.”

Nem szokásunk ítélkezni, de nem bírjuk megállni, hogy megkérdezzük: nem gáz egy csöppet, hogy egy 53 éves ember gyerekesnek tartja a Bosszúállókat, miközben azzal tölti az idejét, hogy Batman és Vasember bunyójáról fantáziál a Twitteren?